WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, ÁTALAKÍTÁS - Takács Kata 06-70-347-1190 hello@weboldal-cegeknek.hu

prémium weboldal készítés

Egyedi weboldal a cégednek! Ha igazán igényes, modern és kimondottan a cégedre szabott weboldalt szeretnél

Mikor ajánlom a prémium szolgáltatást?

  • Ha nem elégszel meg a sablonokkal
  • Ha személyre szabott szolgáltatást szeretnél
  • Ha különleges, egyedi igényeid vannak
  • Ha szeretnél SEO szolgáltatás is a weboldalhoz
  • Ha AdWords-ben is hirdetnél
  • Ha kiemelkedő figyelmet szeretnél a munka alatt.

A drótváztól a kész weboldalig mindent egydileg tervezünk meg a céged igényeire szabva!

A munka menete:
Minden esetben részletes leírást kérek a készülő projektről. Ehhez segítséget nyújtok egy kérdőívvel, melyet kérlek, majd tölts ki, de lehetőség van néhány órás személyes konzultációra is, melyen különleges igény esetén a programozó is részt vesz.
Majd kiválasztjuk a céghez illő dizájnt, kinézetet, színeket, elrendezéseket. Ezek alapján elkészítem a weboldal drótvázát. Ezt átbeszéljük és módosítom a szükséges elemeket. Ebből elkészül a weboldal főoldala, melyen szintén lehetőség van még módosítani. Ezután elkészülnek az aloldalak és feltöltöm a tartalmat is. Amint megfelelő a weboldal és tökéletesen működik minden eszközön, feltöltöm a végleges helyére. Ez után a tesztelési fázis veszi kezdetét. Egy héten át teszteljül az oldalt különféle eszközökön és a felmerülő hibákat kijavítjuk. Csak tökéletesen működő weboldalt adunk át. Ha szükségetek van tartalomfrissítésre, akkor ezt én is meg tudom csinálni a jövőben, de szívesen készítek hozzá egy segítséget, mely alapján ti is el tudjátok végezni a jövőben az új tartalmi elemek kihelyezését.

Arra is van lehetőség, hogy webdesign terveket kérj, programozás nélkül. 

Fontos az első benyomás a weben is. Egy igényesen elkészített weboldal versenyelőnybe juttatja tulajdonosát. Minden általam készített weboldal megfelel a legmodernebb dizájn követelményeinek és nagyon fontos számomra, hogy a  felhasználói émény mindig tökéletes legyen.

Kérj ajánlatot, dolgozzunk együtt!

Pin It on Pinterest